UVI Chair sponzorstvo

Postanite član UVI familije!

Koga može UVI sponzorirati?

UVI želi sponzorirati YouTubere, streamere, organizatore turnira i Esport timove.

Koje zahtjeve je treba ispuniti, da dobijem sponzorstvo?

Nemamo specifičnih zahtjeva, svaka prijava se razmatra pojedinačno.

Prijavio sam se. Šta sad?

Nakon što dobijemo prijavu, ocijenimo ju i onda šaljemo odgovor. Odgovor možete očekivati u roku 2-3 tjedna bez obzira na našu odluku.

Hoću li dobiti odgovor ako je ta negativan?

Da. Kod UVI-ja cijenimo svakog obožavaoca, stranku ili potencijalnog partnera, zato se pobrinemo da odgovorimo svima. Ako je vaša prijava negativna, poslat ćemo vam mail s objašnjenjima zašto niste bili izbrani i kada se nam ponovo javite.

Kako djeluje UVI sponzorstvo?

Naši sponzorski dogovori gledaju se pojedinačno. Općenito sastoje od osobne kupon kode, % provizije i ostalih ugodnosti.

Ako dobijem sponzorstvo, dali to znači da ču dobiti i besplatnu UVI Chair stolicu?

Da i ne. Jer naše sponzorstvo djeluje od slučaja do slučaja, tako djeluju i nagrade. Neki partneri mogu stolicu dobiti odmah, a neki kasnije.

Ako dobijem sponzorstvo, kolika je moja provizija?

Imamo više redovni sistem, što znači, da se vaša provizija mijenja na osnovu količine upotrijebe vaše kode. Provizija se isto razlikuje na osnovi % popusta koju nudi vaša koda.

Kako mogu pratiti prodaju i proviziju?

Poslat ćemo vam izvješće dva puta mjesečno.

Kada ću biti plaćan?

Svi UVI partneri su plaćani u roku 30 dana od završetka prethodnog mjeseca.

Postoje li druge ugodnosti ako me sponzorira UVI?

Naravno da postoje! Ostale ugodnosti uključuju, ali nisu ograničene na, promocijske proizvode za poklone, društvene promocije i mnogo više!

Postoje li sponzorska ograničenja što ovise od toga, gdje živim?

Želimo raditi sa svima, ali budite svjestni, da se UVI Chair nalazi u Europi, što znači, da je za kupnje,  koje nisu iz EU, potrebno platiti porez na uvoz.

Koga kontaktiram za više informacija?

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte preko donjeg obrasca ili nam šaljite e-poštu na: [email protected]

Prijava za sponzorstvo

Želimo podržati različite kreatore sadržaja , YouTubere, streamere i esport igrače, zato vas molimo, da dodate što više informacija moguće!