RMA obrazac

UVI Chair politika povrata

Koristimo 14-dnevnu politiku povrata što znači da nam se svi proizvodi kupljeni na ovoj web stranici mogu vratiti u tom vremenskom okviru. Morate nas kontaktirati u roku od 14 dana nakon što proizvod(i) dođe u vaš posjed i proizvod(i) se mora vratiti nama bez nepotrebnih kašnjenja. Vraćeni proizvodi moraju se vratiti u istom stanju u kojem su poslani i moraju se poslati u originalnom pakiranju.

Ako proizvod nije neispravan i otvoren (tj. ako ste se predomislili ili niste zadovoljni proizvodom iz nekog drugog razloga), troškovi dostave padaju na vas. Vaša je odgovornost da paket stigne sigurno do nas, pa preporučujemo da koristite kurirsku službu, gdje je moguće pratiti pošiljku.

Ako je proizvod neispravan kada ga primite, kontaktirajte nas putem obrasca RMA i mi ćemo vam pomoći. Čim primimo proizvod(e) i obavimo inspekciju, obavijestit ćemo vas o našoj odluci. Zadržavamo pravo na djelomični povrat u slučajevima kada proizvod (i) nije u neiskorištenom stanju, oštećen je ili ima dijelove koji nedostaju ali ne zbog naše pogreške.

U slučaju pritužbe ili povrata robe, posjetite naš centar za pomoć putem gumba ispod ili nas kontaktirajte putem e-pošte na [email protected]

Obratite se podršci